(ВІДЕО) «KORDON RACE» – це йти до перемоги та вести за собою

НАЗАД
30 вересня 2023 16:00

Командний забіг з перешкодами «Kordon Race» вже вдруге відбувся на Львівщині за підтримки органів влади, волонтерських організацій та спонсорів.

Захід приурочено до відзначення Дня захисників та захисниць України. Участь у змаганнях взяли сім команд від військових частин Західного регіонального управління Держприкордонслужби. Кожну команду представляли вісім учасників.

«Це спеціально спроєктована траса, на кожній перешкоді військовослужбовець та команда демонструють свою фізичну підготовку. В кожній команді є учасники бойових дій, військовослужбовці строкової служби. Є бійці, які нещодавно повернулися з фронту. Ми також залучили ветеранів – вони є підтримкою команд, а також суддями забігу», - розповів полковник Петро Жовнич, заступник начальника 7 прикордонного Карпатського загону з персоналу.

Учасники віком від 20 до 64 років випробували себе на кмітливість та витривалість. На спеціально спроєктованій трасі, довжиною 5 кілометрів, команди долали 25 перешкод. Протягом змагань прикордонники продемонстрували гідну фізичну підготовку, а вболівальники – активну підтримку, яка мотивувала команди до перемоги. З неабияким азартом прикордонники та прикордонниці долали вертикальну стіну, рукохід, бар’єри, водні перешкоди тощо. Змагались охоронці рубежів і у стрільбі по інтерактивних мішенях, накладанні турнікету та евакуації пораненого.

«Я сам займався спортом, він дуже допомагає. Фізична і психологічна підготовка мені дуже допомогла. Я можу сказати, що завдяки своїй фізичній підготовці я залишився живий і пройшов бої у місті Маріуполь. А тут вболівати за цих хлопців та дівчат – це надає тільки позитиву та натхнення», - говорить суддя змагань капітан Павло Піковець.

За результатами змагань «Kordon Race» перше місце посіла команда 7 прикордонного Карпатського загону (м. Львів). Друге місце вибороли прикордонники 27 прикордонного загону імені Героїв Карпатської Січі (м. Мукачево), а бронза дісталась військовослужбовцям Кінологічного навчального центру.

Призерів змагань нагороджено подарунками, а команду переможців нагородив юний волонтер Павло Кикоть. Перехідний чемпіонський кубок команді 7 прикордонного Карпатського загону вручив в.о. начальника Західного регіонального управління Олексій Гавель.

Прикордонники щиро дякують усім, хто долучився до організації та проведення чудового заходу.

Разом до Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси